
Esküvő

Amit az esküvői tortákról tudni érdemes
Ti megálmodjátok, én életre keltem.
Az esküvői torta minden részletében rólatok szól – én pedig segítek, hogy az ízek és a megjelenés is tökéletesen tükrözze a nagy napotok hangulatát.
Alap:
A torták könnyű, zamatos piskóta alapra épülnek. A főzött krémet mascarponéval habosításával készítem, amit különféle textúrák és rétegek tesznek izgalmassá.
Ízválaszték:
-
Földimogyoró – karamell – banán-tejcsokoládé
-
Mák – citrom – fehércsoki
-
Pisztácia – málna
-
Dió – túró – sárgabarack
-
Csokoládé - Eper
Burkolat típusok:
-
Pucér torta (Naked cake)
-
Csokoládé bevonat
-
Fondant
Stílus és díszítés:
Az esküvői torta stílusát az esemény tematikájához és a ti elképzeléseitekhez igazítom.
Díszítési lehetőségek:
-
Élővirág
-
Cukorvirág
-
Festett motívumok
-
Csipkehatás
-
Ostyadísz
-
Menyasszony-vőlegény figura
...és minden, amit csak megálmodtok!